Plaatsen

Notaris in Nijmegen

Dé Woonnotaris – uw notaris in Nijmegen en omgeving. Een notaris in Nijmegen nodig? Dan bent u bij Dé Woonnotaris aan het juiste adres.

Wonen in Nijmegen

Waarom u gaat kiezen om te wonen in Nijmegen mag duidelijk zijn. Nijmegen is de oudste stad van Nederland en dit ziet u dan ook in veel delen van de stad nog terug. Nijmegen heeft tevens moderne gedeeltes en alles waar een stad tegenwoordig aan moet voldoen. Een groot centrum, veel restaurants en uitgaansgelegenheden, maar ook rustige parken en plassen. Een fijne stad om in te wonen, waar voor iedereen wel een geschikte wijk of straat is, wat uw wensen ook zijn.

De goedkope notaris in Nijmegen voor uw woning en/of hypotheek

Er komt veel kijken bij het kopen van een (eerste) huis en het afsluiten van een hypotheek. Dé Woonnotaris helpt u hierbij en ontzorgt op alle gebieden. De notarissen van Dé Woonnotaris in Nijmegen helpen u graag met de notariële afwikkeling van de aankoop van uw huis en het regelen van een hypotheek. Maar ook voor het opstellen van een testament of samenlevingscontract kunt u bij Dé Woonnotaris terecht.

Dé Woonnotaris is een digitale notaris en is daarom een goedkope notaris in Nijmegen. Dé Woonnotaris is daarom de ideale notaris in Nijmegen voor iedereen die een huis gaat kopen, ook voor starters.

Waarom Dé Woonnotaris?

Doordat Dé Woonnotaris een digitale notaris is, geniet u van de volgende voordelen:

  • Snelle dienstverlening;
  • Duidelijke service;
  • Scherp tarief;
  • Besparing van tijd en geld; u hoeft maar eenmaal langs te komen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag online een offerte aan en binnen enkele minuten ontvangt u een reactie met onze scherpe tarieven. Snelheid en efficiency, daar staat Dé Woonnotaris voor. De meeste communicatie gaat per e-mail, maar uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar en bent u (op afspraak) van harte welkom op ons notariskantoor in Nijmegen.

Contactgegevens notariskantoor Dé Woonnotaris in Nijmegen

Adres notariskantoor Nijmegen: Sint Canisiussingel 26, Nijmegen
Telefoonnummer: 024-3820420 (bereikbaar op werkdagen van 10.00 – 12.00 uur)
E-mailadres: nijmegen@dewoonnotaris.nl

Vraag direct een offerte aan