Plaatsen

Wie zijn wij?

DéWoonnotaris.nl is dé digitale all inclusive notaris voor de regio Haaglanden en Bollenstreek.

U kunt bij ons terecht voor de notariële afwikkeling van de aankoop van een woning en/of een hypotheek, desgewenst in combinatie met een samenlevingscontract. In ons scherpe tarief zijn alle gebruikelijke en wettelijk voorgeschreven werkzaamheden begrepen.

  • Dé voordelige notaris: dankzij een hoge mate van efficiency, snelle communicatie, slimme kostenbesparingen en ervaren medewerkers, bieden wij onze diensten aan tegen een zeer voordelig tarief.
  • Dé gemaksnotaris: wij communiceren en informeren via e-mail.
  • Dé duidelijke notaris: wij staan voor duidelijke taal & heldere tarieven.
  • Dé all-inclusive notaris: in de door ons geoffreerde en gehanteerde tarieven zijn alle gebruikelijke en wettelijk voorgeschreven standaardwerkzaamheden begrepen. Wij gaan ervan uit dat de cliënt zijn zaken zelf heel goed regelt zodat wij geen toeslagen voor aanvullende advies- en assistentiewerkzaamheden hoeven te rekenen. Zo zorgt de cliënt zelf dat zijn bank de hypotheekstukken op tijd verstuurd, dat DéWoonnotaris.nl hem niet hoeft te herinneren aan het storten van de waarborgsom, dat de passeerdatum niet gewijzigd wordt, en dergelijke omdat dit wel leidt tot extra werkzaamheden en dus tot het in rekening brengen van kosten.