Plaatsen

Notaris in Haaglanden

Uw notaris in de regio Haaglanden, Den Haag en omgeving: DéWoonnotaris. Op zoek naar een notaris in deze regio? Dan bent u bij DéWoonnotaris aan het juiste adres.

Wonen in Haaglanden en de Bollen- en kuststreek

Den Haag is een historische stad, waar altijd wel iets te doen is. Veel monumenten, musea, parken en natuurlijk de perfecte ligging dichtbij Scheveningen. Den Haag heeft ontzettend veel verschillende wijken, waardoor er voor iedereen wel een geschikte plek is om te wonen. Of u nu van rust of drukte houdt, van natuur of historie, Den Haag voldoet aan alle wensen.

De notarissen voor uw woning en/of hypotheek

Het afsluiten van een hypotheek en het kopen van een huis gaat niet zomaar. Desondanks heeft u alles goed voor elkaar, ook het afsluiten van een hypotheek, en heeft u alleen nog een goede en betrouwbare notaris nodig om een en ander voor u te formaliseren. Bijvoorbeeld ook voor het opstellen van een samenlevingscontract. De notarissen van DéWoonnotaris Haaglanden staan voor u klaar bij deze notariële afwikkelingen.

DéWoonnotaris is een digitale notaris en is daarom een goedkope notaris in Den Haag. DéWoonnotaris is daarom de ideale notaris in de regio voor iedereen die een huis gaat kopen, of het nu uw eerste, tweede of vijfde huis is.

Waarom DéWoonnotaris?

DéWoonnotaris is een online (low-budget) notaris in Den Haag en biedt daardoor veel voordelen:

  • Snelle en efficiënte afhandelingen;
  • Duidelijk voor iedereen;
  • Lage tarieven;
  • Geld en tijd besparing; u hoeft maar eenmaal langs te komen om te tekenen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak

Vraag eenvoudig online een offerte aan en binnen enkele minuten heeft u een reactie in uwe-mailbox. Snelheid en efficiënt werken is waar DéWoonnotaris voor staat. Alle communicatie gaat per e-mail, maar uiteraard zijn wij ook op bepaalde momenten van de dag telefonisch bereikbaar en bent u (op afspraak) van harte welkom op ons notariskantoor in Wassenaar.

Contactgegevens notariskantoor DéWoonnotaris/Haaglanden

Adres notariskantoor Den Haag: Schoolstraat 27, Wassenaar
Telefoonnummer: 070-2400260 (bereikbaar op werkdagen van 10.00 – 12.00 uur)
E-mailadres: haaglanden@dewoonnotaris.nl