Plaatsen

Startersavond 8 maart 2018

DéWoonnotaris.nl en Thuis in Wonen organiseren op donderdag 8 maart 2018 een inloopavond voor starters op de woningmarkt bij DéWoonnotaris.nl aan de Julianastraat 19 in Vlijmen.

logo_DWN_TIW

DéWoonnotaris
Je kunt tijdens deze avond vragen stellen over de notariële afwikkeling van de aankoop van een woning en/of een hypotheek. Heb je vragen op het gebied van het familierecht, bijvoorbeeld over een samenlevingscontract, testamenten of huwelijkse voorwaarden? Wij voorzien je graag van meer informatie op donderdag 8 maart vanaf 19.00 uur!
DéWoonnotaris.nl is onderdeel van Huijbregts Notarissen B.V.

Thuis in Wonen
Wil je voor de eerste keer een woning kopen dan komen er veel vragen op je af. Wat kan ik aan hypotheek krijgen? Waar moet ik op letten als ik een woning ga aankopen? Wat is de Nationale Hypotheek Garantie en welk voordeel heb ik daarvan? Wij van Thuis in Wonen zullen je op deze avond geheel vrijblijvend antwoorden geven op deze vragen en wellicht op andere vragen die jou als starter op de woningmarkt bezighouden.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan deze inloopavond? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.
Tussen 19.00 en 22.00 uur ben je van harte welkom bij DéWoonnotaris.nl aan de Julianastraat 19 in Vlijmen. De koffie/thee staat klaar!

 MN -20180116 -9702-2