Plaatsen

Notaris Den Bosch

Gaat u alleen of samen een huis kopen? Dan doet u er goed aan een professionele notaris in de arm te nemen. Den Bosch en omgeving kunnen hiervoor terecht bij DéWoonnotaris.nl, het digitale notariskantoor. Wij zorgen ervoor dat al uw afspraken op de juiste wijze worden vastgelegd, zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Notariskantoor Den Bosch

U kunt bij ons notariskantoor onder andere terecht voor de notariële afwikkeling van de aankoop van een woning en / of hypotheek. Wanneer u online een offerte aanvraagt, ontvangt u deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

Voor meer informatie kunt u ook een bezoek brengen aan ons notariskantoor in Vlijmen, vlakbij Den Bosch. U kunt niet alleen notarissen in Den Bosch inschakelen, maar onze notarissen kunnen u ook van dienst zijn in andere gemeentes. Zo zijn wij ook uw notaris voor Oss, de notaris voor Waalwijk en de notaris voor Vught.

Telefonische bereikbaarheid / rekening derdengelden

DéWoonnotaris.nl te Vlijmen is iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 12:00 uur op nummer 088 - 666 8 666. Bij dringende vragen kunt u uiteraard altijd via ons emailadres (info@dewoonnotaris.nl) om telefonisch contact vragen; wij streven ernaar om dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op te nemen.

ING Bank nummer NL45 INGB 0681 3484 53 (BIC INGBNL2A)  ten name van DéWoonnotaris.nl te Vlijmen.