Plaatsen

Notaris Den Bosch

Gaat u alleen of samen een huis kopen? Dan doet u er goed aan een professionele notaris in de arm te nemen. Den Bosch en omgeving kunnen hiervoor terecht bij DéWoonnotaris.nl, het digitale notariskantoor. Wij zorgen ervoor dat al uw afspraken op de juiste wijze worden vastgelegd, zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Notariskantoor Den Bosch

U kunt bij ons notariskantoor onder andere terecht voor de notariële afwikkeling met betrekking tot de aankoop van een woning,  het tekenen van een hypotheekakte, het opmaken van een samenlevingsovereenkomst en/of voor een akte van verdeling van een gemeenschappelijke woning. Wanneer u online een offerte aanvraagt, ontvangt u deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

Voor meer informatie kunt u ook een bezoek brengen aan ons notariskantoor in Vlijmen, vlakbij Den Bosch. U kunt niet alleen notarissen in Den Bosch inschakelen, maar onze notarissen kunnen u ook van dienst zijn in andere gemeentes. Zo zijn wij ook uw notaris voor Oss, de notaris voor Waalwijk en de notaris voor Vught.

Telefonische bereikbaarheid / rekening derdengelden

DéWoonnotaris.nl te Vlijmen is iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur op nummer 088 - 666 8 666; u kunt ook via ons emailadres (info@dewoonnotaris.nl) om telefonisch contact vragen; wij streven ernaar om dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op te nemen.

ING Bank nummer NL58 INGB 0674 6124 42 (BIC INGBNL2A)  ten name van Huijbregts Notarissen & Adviseurs N.V.  (DéWoonnotaris.nl is onderdeel van Huijbregts Notarissens & Adviseurs N.V.)