Privacyverklaring www.dewoonnotaris.nl

DéWoonnotaris.nl gebruikt verschillende technieken om gegevens te verzamelen en op te slaan. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw gegevens.
Uw persoonsgegevens worden uitsluitend verzameld voor een juiste afwikkeling van de door u gevraagde dienstverlening, wanneer u hiervoor uitdrukkelijk uw toestemming hebt verleend of wanneer wij hiertoe op grond van de wet verplicht zijn.
Hierbij houden wij ons aan de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens.

Verzameling persoonsgegevens via onze website
Via onze website kunt u persoonsgegevens opgeven in de volgende situaties:

  • bij het indienen van een offerteaanvraag: aanhef, voorletters, naam, e-mailadres en aard van de dienstverlening;
  • bij het invullen van ons contactformulier: het betreft uw naam, e-mailadres en een toelichting op de contactaanvraag.

Bij het invullen van de betreffende formulieren vragen wij u door middel van het actief aanvinken van een vakje om uitdrukkelijk toestemming te geven voor de verwerking van de door u opgegeven persoonsgegevens (zoals bedoeld in artikel 7 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming).
De door u verstrekte gegevens worden bewaard zolang dat nodig is voor de volledige beantwoording of afhandeling daarvan.

Aanvraag offerte en gebruik webportal
Voor de geautomatiseerde verstrekking van de door u opgevraagde offerte maken wij gebruik van de software Qu-Webofferte. Voor onze communicatie met u maken wij gebruik van het Qu-WebPortal dat toegankelijk is via onze website. U krijgt hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u op het portal in kunt loggen. Beide applicaties zijn ontwikkeld door onze softwarepartner Quantaris B.V.. Quantaris B.V. kan toegang hebben tot uw gegevens in het portal op het moment dat wij bij storingen contact leggen met de helpdesk.
Op dat moment kan de helpdeskmedewerker op afstand meekijken in ons systeem.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar het privacybeleid van Quantaris B.V.

Verzamelen van cookies
Onze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid. Een cookie is een bestandje met een tekenreeks dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd.
Bij uw volgende bezoek aan die website zorgt de cookie ervoor dat de site uw browser herkent.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser.

Google Analytics
Onze website maakt gebruik van Google Analytics. Met dit product van Google kunnen wij het verkeer naar onze website analyseren. De verkregen informatie wordt met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt. Via Google Analytics worden rapportages over de website aan ons verstrekt.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen als zij hiertoe wettelijk wordt verplicht.
Het kan ook zijn dat Google derden inschakelt om informatie namens Google te verwerken. Wij kunnen hier geen invloed op uitoefenen.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar het privacybeleid van Google en het privacy beleid van Google Analytics.

Social media knoppen
Op onze website vindt u diverse knoppen die gelinkt zijn aan social media, zoals Facebook, Linkedin en Twitter. Dit maakt het mogelijk om content van onze website te delen. Indien u op deze knoppen klikt worden uw persoonsgegevens verwerkt door het desbetreffende social media netwerk.
In de privacyverklaring van deze netwerken kunt u lezen hoe zij met uw persoonsgegevens omgaan.

Links naar andere websites
Op onze website treft u een aantal links aan naar andere websites. Deze links hebben wij met zorg geselecteerd. Wij kunnen echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door deze organisaties. In de privacyverklaringen van deze websites (indien aanwezig) vindt u meer informatie.

Uw rechten
U heeft ten allen tijde het recht een verzoek te doen tot intrekking van uw toestemming of tot inzage, rectificatie, verwijdering, beperking en overdracht van uw persoonsgegevens.
Indien u van dit recht gebruik wenst te maken, kunt u een verzoek indienen via privacy@dewoonnotaris.nl.
Gelieve erbij te vermelden op welke vestiging van DéWoonnotaris.nl uw verzoek van toepassing is.
Wij zullen u dan binnen 4 weken een overzicht toezenden van uw persoonsgegevens aan de hand waarvan u uw wensen aan ons door kunt geven.
Mocht u ondanks onze zorgvuldigheid toch ontevreden zijn over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens zijn omgegaan, dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Heeft u verder nog vragen over deze privacyverklaring of de verwerking van uw persoonsgegevens, dan kunt u deze per e-mail aan ons stellen via: privacy@dewoonnotaris.nl.