Plaatsen

Notaris Rosmalen

Zoekt u een deskundige notaris in de buurt van Rosmalen? Dan bent u bij DéWoonnotaris.nl aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over het af- of oversluiten van een hypotheek, het opstellen van een samenlevingsovereenkomst, het opmaken van een leveringsakte en alle andere zaken waar u aan moet denken wanneer u een huis gaat kopen.

Wonen in Rosmalen

Rosmalen is een groot dorp vlakbij Den Bosch en heeft als woonplaats ontzettend veel te bieden. Veel mensen kiezen er juist voor om in Rosmalen te gaan wonen. Niet alleen voor de gezellige sfeer, maar ook omdat u er nog heel rustig kunt wonen, terwijl u toch vlakbij de drukke Brabantse hoofdstad Den Bosch woont. Rosmalen heeft een gezellig winkelcentrum waar het hele jaar door allerlei evenementen worden georganiseerd, maar ook veel rustige en groene gedeeltes.

Waarom zijn wij dé notaris?

  • Jarenlange ervaring;
  • Duidelijke communicatie voor iedereen;
  • Hoge mate van efficiency;
  • Voordelig;
  • Speciaal pakket voor starters op de woningmarkt

Contactgegevens

Adres notariskantoor: Monseigneur van Kesselstraat 2, 5251 AX Vlijmen
Telefoonnummer: 088-6668666 
E-mailadres: info@dewoonnotaris.nl

U kunt online een offerte aanvragen en u krijgt binnen enkele minuten direct van ons een voorstel in uw e-mailbox. Wij communiceren voornamelijk per e-mail, wat zorgt voor efficiency en snelheid. Uiteraard kunt u ook op afspraak langskomen op ons notariskantoor in Vlijmen.

Vraag direct een offerte aan