Vind uw Woonnotaris

Regio:
Déwoonnotaris.nl

Vraag bij uw dichtstbijzijnde notaris een offerte aan

DéWoonnotaris.nl is dé digitale woonnotaris voor Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland. U kunt bij ons terecht voor de notariële afwikkeling van de aankoop van een woning en/of een hypotheek.

Door bij onze notaris een offerte online aan te vragen, bent u verzekerd van een snelle dienstverlening voor scherpe tarieven. Wij zullen u deze offerte binnen enkele minuten toezenden. Wanneer u akkoord gaat, zetten wij direct alles in gang. U kunt de voortgang online bijhouden in uw eigen digitale dossier, m.u.v. (voorlopig) Regio Flevoland. Klik hier voor de handleiding.

Goedkoop

Altijd scherpe tarieven

Dankzij een hoge mate van efficiency, snelle communicatie, slimme kostenbesparingen en ervaren medewerkers, bieden wij onze diensten aan tegen een zeer voordelig tarief.

Heldere taal

In begrijpbare taal

Wij communiceren en informeren via e-mail, (naar keuze ook via SMS) en ons online dossier. Wij staan voor duidelijke taal & heldere tarieven.

Direct resultaat

Snelle dienstverlening

Zodra u een offerte aanvraagt, ontvangt u deze binnen enkele minuten in uw mailbox. Zodra wij een koopovereenkomst hebben ontvangen, plannen wij direct de afspraak tot ondertekening van de akte(n) in. De voortgang van uw dossier kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week online bekijken via uw persoonlijke inlogcode.